Ne samo u raznovrsnim ukusima čokolada, već i u pripremanju slanih jela, voćno – ljute kombinacije ukusa su u modi.

Umetnost leži u tome da se pronađe odgovarajuća ravnoteža da se ne bi prenaglasila ni ljutina ni voćna nota. U novoj začinskoj pasti AROMETTE® Chili Orange (čili paprika i pomorandža) smo u potpunosti uspeli da napravimo harmoniju dva ukusa.

Nastanak ove pikantne uljne marinade se temelji na ispitivanju potrebe kupaca za mariniranjem prasetine, ali je AROMETTE® Chili Orange do sada dokazala da se savršeno usklađuje i sa svim ostalim vrstama mesa. Čak i ribama i školjkama daje ekstravagantan pun ukus, ugađajući pri tome ne samo ostrašćenim poklonicima morskih plodova.

AROMETTE® Chili Orange ukus prija jednostavno svakome. Pri tome je on potpuno u stilu klasične kuhinje. Ne sadrži ni aditive ni alergene, tako da u potpunosti odgovara trendu vremena.

Kao i kod svake začinske paste, upotreba AROMETTE® odlikuje se njenom primenom kod svih vrsta gotovih začinjenih roštiljskih mesa, kao i za spremanje šnicli, kotleta, seckanog mesa, medaljona i rebarca. Međutim, i kod pečenja i peradi pronalazi svoje mesto kao atraktivni crvenosjajni spoljašni začin, kao i kod ragua i hrane pripremljene u tiganju.

Uz AROMETTE® Chili Orange počinjemo sezonu roštiljanja i ukusa 2014.

Ovde ćete naći pregled novih marinada na engleskom jeziku