U mnogim zemljama, posebno u Rusiji, Srednjoj i Severnoj Evropi se uz dobru kobasicu rado jedu marinirani ili slani krastavci.

Sa M56246, začinom za polutrajne kobasice, ubacićete ovaj omiljeni ukus direktno u kobasice. Harmonična kiselost začinskog preparata, zajedno sa tipičnim začinima i aromama pogodna je za upotrebu kako kod manje kobasice, tako i kod većih, u obliku ruda. Budući da to nije jedinjenje, već začin bez glutaminata, može se savršeno integrisati u standardnu proizvodnju.

Može se kombinovati sa svim pomoćnim sredstvima za preradu polutrajnih kobasica kao što su MEISTERMIX® ili WURSTQUICK®, kao i oplemenivačima ukusa GLUTESSA® ili AROSTAR®, za polutrajne kobasice.

Polutrajna kobasica sa kiselim krastavcima ima potencijal da postane trend proizvod. Mogućnosti sopstvenog slovno-slikovnog brenda (krastavac sa kobasicom), koji je upućen mlađoj i starijoj ciljnoj grupi, su izvanredne.

Budite kreativni i ponudite Vašim mušterijama više od začina. Ponudite ideje, koncepte i trendove.