Kuvanje bez PERLET® granulata je nezamislivo bilo da se radi o začinima za paste, soseve ili začinskim perlama.

Oni se s jedne strane ističu visokom prirodnošću i kvalitetom pasta, a s druge strane kroz jednostavnu mogućnost doziranja i rastapanja praškastih proizvoda. Na taj način ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta i rukovanja.

Ne samo da se uz pomoć granulata mogu pripremati zahtevna jela u kuhinji, već se mogu dobiti izuzetni ukusa i u proizvodnji kobasica. Na nemačkom tržištu su se istakli upravo kod kobasica za prženje i roštilj.

Zanimljive nove PERLET® ideje su na primer: Thai-kobasica za prženje sa PERLET® Red Thai Curry, kobasica sa pečurkama sa PERLET® Pesto Funghi, holandska kobasica za prženje sa PERLET® Hollandaise ili italijanska kobasica za prženje sa PERLET® Würzperlen Italia. Dodatak varira, zavisno od intenziteta, od 20 g do 50 g po kg mase. Würzperlen, pestos, i tajlandski sosevi se orijentišu ka donjoj graničnoj vrednosti (20 g), drugi sosevi, pre ka gornjoj granici (50 g).

Kako kod kobasica za prženje, tako PERLET® mogu doneti željeni kreativni efekat i kod rezane kobasice kao i kod drugih punjenja od mesa i povrća.

Iskoristite priliku iz PERLET® serije, koju samo MOGUNTIA nudi, i pronađite nov kreativan način za Vas i Vašu klijentelu.