PÖKELFIT® P 90 – MOGUNTIA otkriva novi način za obradu proizvoda za kuvanje iz salamure sa visokim procentom iskoristivosti.

Sredstvo za ubrizgavnje bazira se na standardnom ubrizgavanju, koje Vam omogućava da povećate svoju dobit. Izbor mesa, kao i dalja obrada, svakako imaju značajnu ulogu u krajnjem proizvodu, ali se, u pogledu iskoristivosti, pri identičnoj tehnološkoj obradi mogu postići mnogo bolji rezultati. Uz pomoć ubrizgavanja našeg dodatka možete sami iskusiti povećanje izdašnosti. Takođe, Vaš željeni ukus možete postići dodavanjem arome i začinskog ekstrata. Ovim možete Vašoj šunki za kuvanje dati potpuno nezamenjivu aromu.

Oplemenjivač ukusa sa tipičnim umami pikantnim ukusom već je integrisan u proizvod. Takođe je dodat i proizvod za bojenje u prirodnu, crvenu boju. Zavisno od izdašnosti mogu se dodati još i sredstva za bojenje. Njih možete podesiti na osnovu vrste mesa i željenog intenziteta. U tu svrhu Vam na raspolaganju stoje profesionalni proizvodi iz Ribinal – serije.

Činjenice o proizvodu PÖKELFIT® P 90:

  • Sredstvo za ubrizgavanje daje preko 60% veću izdašnost kod robe za kuvanje iz salamure
  • Ukus kreirate sami – Kreirajte Vaš ukus potpuno rastvorljivim MOGUNTIA začinskim ekstraktima i aromama
  • Potpuni ukus mesa kroz istančani umami (delikatesni ukus) Glutessa®- Komplex
  • Blokator sinereze
  • Perfektno za rezanje
  • Upotreba 7 kg na 100 litara salamure
  • Bez sredstva za bojenje – preporučujemo Vam najbolji kompleks boje u zavisnosti od izdašnosti i primene

Za dalja pitanja naš tehnološki tim na IFFA 2013 stoji Vam na raspolaganju.