Začini i pomoćna sredstva za proizvodnju sirovih kobasica

Preparati za začinjavanje sa svim delotvornim dodacima za tradicionalno i brzo zrenje sirovih kobasica. SALREIF®, BESSAVIT® i FIXREIF® Reifesysteme (sistemi za zrenje).

Starterkulture

Kvalitetne starter-kulture za kontrolisano-ubrzano zrenje sirovih kobasica. BESSASTART®, FIXSTART® i REDSTART®. PÖKELSTART® za sirovu robu iz salamure.

Začini i dodaci za kobasice za kuvanje, hrenovke

Začinski preparati i mešavine začina sa funkcionalnim dodacima (MEISTERMIX®, BINDUS®) za sve vrste kobasica i viršli za kuvanje.

Začini i dodaci za džigernjače

Začinski preparati za grube i fine džigernjače.
ZWIEBLING®, džigernjača začinjena lukom i začinskim biljem.
DIÄTAL® fina, džigernjača sa umanjenom masnoćom. Emulgatori i kombinacije šećera.

Začini i dodaci za krvavice

Začinski preparati za sve vrste krvavica i crvenih kobasica.

Začinski preparati za proizvode iz salamure i aspika

Začinski preparati i mešavine sa funkcionalnim dodacima i dodatkom želatina za sve vrste proizvoda iz salamure i aspika – SÜLZLING®.

Začini i dodaci za kobasice za prženje

Začinski preparati i emulgatori za mnoge tipično regionalne kobasice za prženje. Veliki izbor originalnih nemačkih i austrijskih specijaliteta prženih kobasica.

Začini i dodaci namenjeni mesu iz salmure za kuvanje

Dodaci za salamuru sa začinom za ubrizgavanje i tambliranje. Tečni ili praškasti proizvodi PÖKELFIT® ili praškati FILLFIT® za teksturu, vezivanje vode i potpunu iskorišćenost. GRIDMASTER® revolucionaran kod proizvoda iz salamure za kuvanje (nova tehnologija proizvodnje). Bezbroj načina za primenu i u oblasti specijaliteta.

Začini i dodaci za sirove namirnice iz salamure

Začinjene mešavine i tenološki dodaci uz kombinacije šećera za konrtrolisanu brzu fermentaciju. Roh-PÖKELFIT® sistem zrenja za nitritnu so za salamuru i šalitru. PÖKELSTART® starter kulture.

Začini za jela bez mesa

GÄRTNERWURST® pašteta od povrća na biljnoj bazi bez soje. Super ukus, atraktivno crevo. Dobro smišljena dopuna za svaki pult sa kobasicama. Pašteta može biti čokoladnog ukusa ili ukusa vanile (instant prašak). Jednostavna proizvodnja u raznim varijacijama.

Začini i dodaci za seckane/mlevene mesne proizvode

Bogat asortiman začina za svačiji ukus (sa i bez belog luka, izražen ukus začina). Čevapčići, burger ekspres i mnogo više.

Začini za dekoraciju

Pripremanje začina sa i bez soli, u kapsulama, za sve vrste mesa, kao i spoljašnji začin za šunke i sirove kobasice. Primamljiv izgled za bolju prodaju.

Začin za specijalitete

Ukusni začini, sa i bez soli, za sve vrste mesa i specijalnih proizvoda. Mnoštvo tradicionalnih proizvoda, prozvodi s prepoznatljivim ukusom različitih etničkih kuhinja.

Marinade, sosovi, fiksni proizvodi

Veliki izbor praškastih i tečnih MARINETTE®, gotovih marinada za sve vrste mesa. Začinsko ulje, osnova za sve začine za dekor i specijalitete. Praškasti i gotovi SOSSALL® sosovi. SOSSALL®-FIX proizvodi za brzu pripremu. KONFEST® – artikal za termičku konzervaciju. CreamLING® osnova namaza za hleb – najjednostavnija priprema sa bezgraničnim mogućnostima koji zadovoljavaju svačiji ukus.

Začin za domaćinstva i profesionalni začin

Odabrana začinska so u praktičnom slaniku. Profesionalne supe, sosevi, MOGUNTIA-FIX proizvodi, rezanci (nudle), ekskluzivno za specijalizovane mesarske radnje. Bez dodatka pojačivača ukusa, konzervansa i veštačkih boja.

Arome

Tečne začinske esencije sa stabilnom aromom.

Dodaci za seckano/mleveno meso

Praškasti (MEISTERMIX®, BINDUS®) i tečni (WURSTQUICK®) kombinuje dodatke za mleveno meso sa stabilizatorom boja, emulgatorom i sredstvom za zadržavanje tečnosti.

Dodatak za bojenje u crveno

Funkcionalna kombinacija agensa za ubrzavanje i stabilizaciju bojenja u crveno. FARBFEST® proizvodi.

Oplemenjivač ukusa

GLUTESSA® proizvodi, kombinacija agenasa za intenzivniji ukus na bazi glutaminata. AROSTAR® pojačivač ukusa bez glutaminata.

Emulgatori

Kombinacija agensa za emulgaciju sa sredstvom za zadržavanje vlažnosti za stabilne emulzije kobasica za kuvanje: OPTIPRALL®.

Emulgatori za džigernjače

OPTIMIX®.

Kombinacije zaslađivanja

KRISTALLUT®, aktivna ili neaktivna kombinacija agensa.

Creva

Veliki asortiman prirodnih i veštačkih creva (sa štampom ili bez nje). Super koncept.

Sirovi začini

Supe

Bistre supe svih vrsta kao što su: bujon, supa sa mesom, kokošija supa i supa od povrća. U ponudi je dostupna kao bio-supa ili supa sa dodatkom. VEGETOR®, CUISINOR®, bio4well.

Krem supe

Ukusne krem supe i penaste supe.

Sosevi

U obliku praška, paste ili granula. Širok izbor koji zadovoljava sve ukuse. PERLET®, SOSSAL®, CUISINOR, bio4well, kao i braon sos, moče, saft od pečenja, sos od pečenja, bešamel, svetli sos, sos od paradajza i još mnogo toga.

Beli umak i gustin za sos

Sosevi i supe uz pomoć naših dodataka dobijaju pravu strukturu.

Desert

Sve za “savršenu završnicu”.
Puding, kreme, pene, sosovi, kaše, želei i voćne supe.