Menadžment kvaliteta

Atraktivnost proizvoda se poslednjih godina sve više povećava, jer spajamo tradiciju porodične kompanije stare preko 115 godina sa inovativnim daljim razvojem. Tokom vremena, u našem razvojnom odeljenju i sopstvenoj laboratoriji, aditivi za poboljšanje ukusa i alergeni su eliminisani iz gotovo svih recepata začina uz nepromenjenost ukusa. Proizvodi se mogu proizvoditi praktično bez unakrsne kontaminacije upotrebom postupka mešanja kontejnera. Postrojenja MOGUNTIA FOOD GROUP nude Vam mogućnost proizvodnje vlastitih organskih linija za sopstvene proizvode i privatnu marku. Kao što je poznato, MOGUNTIA FOOD GROUP je bila izumitelj kriogenog procesa mlevenja začina. Patent za ovo je sada istekao; međutim, postupak brušenja sa optimizacijom kvaliteta FRIOSAFE® poboljšan je kvantnim skokom.

Uz Arotop food & environment, nezavisnu laboratoriju i institut za istraživanje tržišta, imamo snažnog partnera za kontrolu kvaliteta i osiguranje kvaliteta za:

  • Dodatno osiguranje našeg kvaliteta putem nezavisnih analiza i procena
  •  Istraživanje tržišta s neutralnim testovima krajnjih korisnika
  • Spoljni istraživački projekti i razvoj
  • Pravnu procenu i osiguranje poštovanja zakona o hrani
  • Seminare iz oblasti senzorne tehnologije i prava hrane

Ovo osigurava da u budućnosti uživate u ukusnim rešenjima začina MOGUNTIA najvišeg kvaliteta od 1903. godine. Pored toga, naši proizvodi su sertifikovani u skladu sa IFS (nenajavljeni), BRC (nenajavljeni), BIO, Halal, Super-Kosher, GTS (bez GMO), veganskom etiketom, standardima maloprodaje, kao što su Tesco i Morrisons